نشریه پیام آبکار

کنترل میزان رنگ‌های خوراکی در فرآورده‌های غذایی

پژوهشگران دانشگاه تبریز ‌موفق به ساخت نانوحسگری شدند که قادر به اندازه‌گیری حساس، انتخابی و همزمان رنگ‌های خوراکی است. آزمایشگاه‌های کنترل کیفی صنایع غذایی و آشامیدنی و همچنین اداره استاندارد می‌توانند از نتایج این طرح جهت کنترل و ارزیابی میزان مجاز رنگ‌ها‌ی خوراکی در فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی استفاده نمایند.

این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب بیشتر